3 reacties op “Home sweet home

 1. Beste Johannes,
  Na een week vakantie willen wij graag weten hoe jouw vlag er bij hangt. Wat zien we? Een gelukkig mens, inmiddels thuis, bij een prachtig kleinkind en nagenietend met een glas wijn onder handbereik.
  Johannes, wij hebben meegeleefd en genoten van jouw verhalen en foto’s. Binnenkort treffen we elkaar weer. Tot dan. Hartelijke groeten, ook aan Annie.

 2. Johannes, zo te zien klopt idd. Home sweet Home! Heerlijk thuis bij vrouw, kinderen en kleinkinderen!! Wie doet je wat! Een lange reis goed volbracht, super gedaan!! Het zal ongetwijfeld zware momenten met zich meegebracht hebben maar natuurlijk ook hele kostbare, maar nu thuis ook weer genieten van je dierbare die je om je heen hebt.
  Gr., Ans

 3. Johannes,

  Proficiat met het verwezenlijken van je droom, een heerlijk moment moet dat zijn geweest, geniet de komende tijd van vrouw (ook zij verdient een pluim, ook zij is uiteindelijk zo’n 7 weken alleen op pad geweest) kinderen en kleinkinderen en alle overigen die jou dierbaar zijn.
  Groetjes,
  Jo |Gruijters